Kattunge

Jag har kommit fram till att jag verkligen verkligen saknar att ha en egen katt. Vi har fortfarande Maja, men hon är inte min, och tycker dessutom inte om mig. Så jag har övertalat herr och fru Wike, om att jag ska få skaffa mig en liten egen krabat att ta hand om. Jag är i full färd med att leta söta kattungar till salu i Gävle.

Så är det någon som har, eller som känner någon som har, små söta kattungar som de vill sälja eller skänka bort, så hör gärna av er till mig!

Metallmänniska

M "Jag luktar konstigt om fingrarna..."
P "Jaså, vadå?"
M "Det luktar.... inte människa"

Grattis mamma

Annie Wike blir idag stor. Eller större, välj själva. Grattis till min kära mamma!
Hon fick ett dataminne av pappa och en geisha-ask av mig (choklad alltså, inget annat). Det roliga med pappas present var att mamma inte visste vad det var. Men hon är inte känd för att vara teknisk eller så, så jag förstår henne.


Ännu en gång, grattis!

(och idag kommer mormor och morfar!)


Emma


Idag har jag namnsdag. Har jag fått höra grattis? Ja.
Från min familj? Mnja, från mamma. Men 75% av familjen Sjöblom hann före... Illa.

Take away

Jag är äntligen hemma från en vecka i Göteborg. Jag vet att ni har saknat mig.

Hehe, Walk-In på Max i Göteborg

Ice Age 3 - Det våras för dinosaurierna

Jag och Sebbe var på nya Ice Age, igår. Och jag säger bara en sak: GÖÖRBRA!
Jösses, vad vi skrattade. Ni som inte redan sett den, se den. Ni som sett den, se den igen. Det är det lätt värt. Båda två hade väldigt höga förväntningar på filmen, eftersom den hade fått så bra kritik, så det skulle bli svårt att överträffa de förväntningarna. Men det gjorde den.

Riktigt bra film med ett riktigt bra sällskap. Bättre kväll kan man inte ha.

Pannrummet som tillslut blev en tvättstuga

Det var ett pannrum. Sen vi fick in torktumlaren började mamma kalla det för torkrum (tvättstuga fick det inte heta, för hon tvättade fortfarande inte där). Men nu är tvättmaskinen installerad också, så numera får det heta tvättstuga.

Och den gamla tvättstugan ville pappa kalla badrum, men jag och mamma kunde sträcka oss till blivande badrum, för det är inte i närheten av att börja likna ett badrum än.

Tyvärr har jag ingen "före"-bild på tvättstugan (när det fortfarande var ett pannrum). Men jag kan ju säga så mycket som att det har blivit en stor förändring. När det fortfarande var pannrum så var både golv och väggar mörkgrönt.

Lila väggar och svart golv, är det inte läckert?


Svenska cupen

Gefle IF möter IFK Göteborg, i kvartsfinalen av Svenska cupen.
TV4 Sport, 18.55
Matchen spelas i Göteborg.

Jag ska se den, ska ni?

Rasist?

Jag har ingenting emot utlänningar, så länge de sköter sig.

Men ska jag bli kallad rasist för att jag blir irriterad på utlänningar som skriver till mig på msn, vill se mig naken i camen, vill ha mitt mobilnummer, veta exakt vart jag bor osv.? Jag tycker inte det. Det är en sak om jag bara reagerade så emot utlänningar, men betedde mig normalt mot såna "störda" svenskar. Men nu är det så att det oftast bara är utlänningar som skriver sånt till mig. Och så undrar folk varför man har fördomar... Sinnessjukt. Är det någon svensk kille som skriver så till mig så får han samma behandling som vem som helst, som skriver olämpliga saker till mig. Jag skiljer inte på hemland, när jag väljer hur jag behandlar folk.
Och jag accepterar inte att de håller på sådär mot mig, bara för att de "är av en annan kultur". Jag tror knappast att de håller på så där i sitt eget hemland, för att det "är deras kultur". I så fall så vägrar jag åka utomlands kan jag ju bara tala om. Det här är bara några få exempel på vad man får höra, men för mig räcker det.

Och jag vägrar bli kallad "älskling" av någon som jag har pratat med i fem minuter, och som inte ens vet vem jag är. "Älskling" blir man kallad av den man älskar, och jag älskar inte folk som ser mig som sexobjekt.

Det finns en person som jag älskar mer än allt annat, och han får kalla mig för älskling. Ingen annan!
Punkt slut.

Thomas Järvheden - Kungpung


4 juni 2009

1 månad, och jag älskar dig mer för varje dag som går <3
4 juni 2009, bästa dagen i mitt liv <3

Ålbo i mitt hjärta

Har spenderat två helger med Sebbe, Tommy och Annika i Ålbo, nu. Och jag kan inte säga annat än att jag älskar Ålbo. I alla fall på sommaren.
Sen att jag är ihop med en badkruka är en annan sak. Men jag älskar honom ändå.

Muffins

Äntligen fick vi bakat muffins, jag och sebbe. Det satt långt inne, men nu är det gjort.