Sängbord

Köpte ett sängbord idag, på Jysk för 200 kr.
Meningen var att min käre far skulle skruva ihop det, men han drog på match, så då fick jag, Nattha och Filip greja't. Och som vi grejade det! Inte en miss ;)

Sjuk, sjukare, Emsie

Japp, jag är sjuk. Eller det är på bättringsvägen nu. Ingen feber, pigg i kroppen. Men låter som en kråka. Men vem bryr sig. För i morgon bär det av till gamla hederliga Hedesunda med Sebbie. Myspys hela helgen, jappjapp.

Och på tal om det så börjar det kanske bli dags att packa ^^

Solklart, utan sol

- Man kan ha tur med vädret och kanske bara ha någon skur under dagen, om man inte befinner sig där det är som mest ihållande regn.

Hahahha, är det bara jag och mamma som tycker att den där kommentaren är korkad?

GD.se


Vacker?

Om man säger att en tjej är vacker, så är det helt normalt. Men däremot, om man säger att en kille är vacker, då låter det helt plötsligt väldigt fel.
Vissa säger att snygg och vacker är samma sak, att man säger att en tjej är vacker, men en kille är snygg och att det har samma betydelse. Men för mig är det två olika saker. Tjejer kan ju också vara snygga. Men om man säger att en tjej är snygg så menar man förmodligen inte samma sak som om man skulle säga att hon är vacker, eller? 
Killar vill ju höra att de är snygga, men om det inte räcker? Om det inte är tillräckligt, utan det behövs mer? Då är vacker rätt ord för en tjej, men för killar då?

Grattis till studenten!

Min bror tog studenten igår. Grattis!!

Inte en enda förändring på så många år =) hihihi

Skolavslutning 2009

Ett år har gått sen sist. Känns mer som en vecka, men jag klagar inte. Det enda jag klagar på är vädret. Det suger.
Menmen, i morgon är en ny dag. Min brorsa tar studenten.

Det här var min outfit idag, och det blir förmodligen samma i morgon.
Bruna sandaletter, Scorett 300:-
Tights, HM 50:-
Klänning, Vero Moda 179,95:-
Svart jacka/tröja, Gina tricot 199:-
Pärlarmband, Glitter okänt pris (fick det i julklapp)

Måndag

Snart sommarlov. Inga fler lektioner den här veckan. Är i princip ledig fram till torsdag, när vi har skolavslutning. På fredag tar brorsan studenten. Skojsigt! Vädret börjar ordna upp sig igen. Jag mår göörbra. Jag är kär, riktigt kär. Allt är rätt underbart.
Bara en liten detalj. Vad fasen ska jag ha för kläder på min skolavslutning och Filips student? Det blir alltid så här för mig. Jag hittar aldrig det jag vill, och letar in i det sista. Det är väldigt bra att vi inte har några lektioner den här veckan, för det betyder att jag kommer leva på stan tills jag hittar en klänning.
Tyvärr är det ju lite försent att börja sy en egen, vilket jag annars gärna hade gjort, för då får jag den precis som jag vill ha den, om bara mamma låter bli att lägga sig i hur jag ska göra. Men jag funderar ändå på att sy en sommarklänning, som jag kan ha när jag glassar runt i sommar.
Men det är en annan historia. Idag är det stan som gäller, sen sjukhuset kvart i 4 och sen träning halv 8.

Tisdag

Andra dagen i veckan. Inget speciellt med det.
Jag har städat skrivbordet. Det däremot är ruggigt speciellt. Jag har inte städat skrivbordet på kanske ett halvår (?). Men jag trivs inte när mitt skrivbord är helt rent. Då är det liksom inte jag som bor där. Så jag får väl städa klart det nu, och sen lägga tillbaka lite av prylarna så jag känner mig hemma igen.