Jag har städat

Det stämmer. Tro det eller ej, men Emma Wike har städat skrivbordet och lite andra delar av rummet på första gången sen, tja jag vet inte, förra julen?
Och nästa gång jag klagar på att jag inte har några hårsnoddar, be mig kolla på skrivbordet... Hittade ett trettiotal där idag. Och fyra medaljer hittade jag också, fast bara en låg på skrivbordet.


Lite tid, mycket att göra

Det känns som att jag har fullt upp hela tiden. Men ändå har jag inte det. Men inget skolarbete blir gjort, för all tid går åt till UF. Helt knas.

Men syns det jag gör för UF? Nej, det gör ju inte det. För själva produkten är inte inblandad i allt jag gör. Det är bara sånt där tråkigt pappersarbete som måste göras, men som inte syns, som jag sysslar med för tillfället. För eftersom ingen annan gör det, så måste jag. Men när jag är klar med det viktigaste på den fronten ska jag ta och börja med resten.


Lite tid, mycket att göra

Det känns som att jag har fullt upp hela tiden. Men ändå har jag inte det. Men inget skolarbete blir gjort, för all tid går åt till UF. Helt knas.

Men syns det jag gör för UF? Nej, det gör ju inte det. För själva produkten är inte inblandad i allt jag gör. Det är bara sånt där tråkigt pappersarbete som måste göras, men som inte syns, som jag sysslar med för tillfället. För eftersom ingen annan gör det, så måste jag. Men när jag är klar med det viktigaste på den fronten ska jag ta och börja med resten.

CandyCones UF

Ikväll är det säljpremiär för mitt CandyCones UF. Borgarskolan 18.00, be there!

Och btw, så säljer vi godisstrutar, om någon hade missat det. Jättemomsi. 25 kronor.
Bilder från eftermiddan/kvällen kommer eventuellt senare.

Lyckad helg

Fredag: Idolmys med Maria
Lördag: Sydde om klänningen och sen fest för Henke på kvällen. Lyckad trevlig kväll.
Söndag: Började väldigt bra, väldigt tidigt. Hämtade Sebbe efter festen, runt midnatt nångång. Åkte hem, sov. Vaknade, sjöng för brorsan som fyllde 19. Sen senare på dagen kom släkten på fika. Åkte hem till Sebbe efter att jag ätit middag, och sovde där. Och måndagen började fint med sovmorgon till 12.50. Härligt härligt med mycket tid med min ängel.

I morgon, jäklar, ska jag göra en lärare grymt besviken för typ andra gången i mitt liv eller nåt sånt. Hehehe =)

Fest hos Henke


Kvällens outfit
Svart kjol (gammal klänning som jag gjort om)
Blommigt linne från Gina Tricot
Guldigt skärp från någon butik som jag inte riktigt har koll på nu.
Svarta tights från H&M

Och kvällen till ära har jag även tagit mig tid att locka håret lite grann.

Roligt utan alkohol?

Jag hörde en sak av en person för någon dag sen, som nästan gjorde mig lite irriterad.

"Men annars så kan man ju kanske skippa spriten, för det går väl att ha roligt ändå, eller?"

Hallå, vad är det för fråga? Klart man kan ha roligt utan att dricka alkohol!
Personen i fråga menar alltså att de enda gångerna hon har roligt är när hon dricker? Fy fasen va jag tycker synd om henne isåfall. Allvarligt alltså. Det kan inte vara roligt att känna så, att man inte har roligt utan sprit.

Jag är ett levande bevis på att man kan ha så jävla kul utan alkohol. Den enda anledningen jag kan köpa till att dricka är att det kan vara lite gott, och att det är som en sällskaplig grej, att dricka nån cider. Men vafan, då kan jag lika gärna dricka Cola eller ICAs Pärondryck med ciderkaraktär. Sen får folk säga vad de vill, se ner på mig för att jag inte är lika "tuff" som de, osv. Men jag kan ju säga att enligt mig är jag så fan mycket tuffare än de. För jag kan ha superkul utan att dricka, och det kan inte de. HA-HA!

 

Och ikväll ska jag bevisa det en gång till, att jag kan ha superkul och ändå bara dricka Cola.


Designed by Wajkii

Idag ska det sys om, sys på, sys nytt. Nej, okej inte sys nytt. Men jag ska sy om min gamla klänning till en kjol, och kanske sy på någon snygg detalj på den, vem vet.
För ikväll är det fest hos Henkie, wiiiie. Då är det svart kjol, blommigt linne, guldigt skärp och svarta tights som gäller.
Enligt Facebook ska kommer jag att bli 92% full den här helgen. Det lär ju inte hända, eftersom jag ska dricka Cola hela kvällen, och dricka saft till fikat på söndag. Duktig jag.

Dressed for success?

I morrn är det fest för Henke som gäller. Men vad ska man ha på sig? Jag har verkligen ingen aning. Känns som att alla mina kläder är för vardagliga och tråkiga.

Hittade en jättefin klänning på JC, men den var så klart lite för stor eftersom jag krympte när jag var sjuk. Suck på min kropp.


Tänker vi bara på sex?

Idag var en tröttsam dag. Skrattades väldigt mycket av olika anledningar, men här är några exempel:
Jag skulle rita Sebbes rum på matten, och visa Sandra hur jag hade sovit. Jag såg ut som en spermie, och Sebbe såg ut som en klubba...

På handelslektionen så ville SuperSteffe att vi skulle svara på vad segmentering är, och då utbrast en i klassen: jag tänker på spermier när jag hör det!

Hehehe

Lite senare började han skriva på ett ord: P...E...
PENIS?!? utropade samma person som nyss sagt ordet spermie och gjort vår lärare lite generad.

Steffe: Men *cencur*, vad du är inne på ett sånt spår idag. Nej, det ska vara PEST.

Jag har dålig humor i vanliga fall, men när jag är trött är den extrem. Fråga Sebbe, han vet hur jag beter mig när jag är trött.
"Vad är det för skillnad på en dörr och en vägg?" HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHA *gråter av skratt*
Typ.

Upp

Mina förutsättningar för att den här filmen ska vara bra är rätt... bra: Jag ska gå med Sebbe, det är en animerad barnfilm, det är lördag och det blir lunch på Donken innan. Bara de två första punkterna säger ju allt. Vi har gått på två filmer på bio hittills och båda har vart barnfilmer: Bolt och Ice Age 3. Båda var asbra.

Och sen kan jag ju alltid trösta mig med att skulle filmen inte vara jättebra så har jag i alla fall det bästa tänkbara sällskapet. Kan inte misslyckas.


Idol 2009 - Världens bästa låt

Vilken är världens bästa låt? Jag kan inte säga någon nu så här på rak arm (och nej, inte på böjd eller sne arm heller).
Men idolerna kunde säga en varsin. De hade ju inget val så.

De tre bästa ikväll enligt mig:
1. ERIK!! - vilken gud! Det är helt magiskt va bra han sjunger. Jag rös under hela låten. Jag har inte ord till hur bra den gossen är.
2. Tove - även om hon fick lite kritik och blev väldigt ledsen, så tycker jag ändå att hon var bra. Jag älskar hela henne. Personlighet, sångröst, kroppsspråk, allt! You go Tove, jag tycker du är grym, även fast du dricker öl på idol-hotellet.
3. Calle - Jag hörde inte hela låten, för jag var tvungen att försvinna ett tag, men det jag hörde var definitivt bra, och bara det faktum att han lyft blicken från golvet och vågar visa upp sig är ett stort plus.

De två som borde hänga löst ikväll och som ska få duellera är enligt mig:
Rabih - Rabieskaninen... Han är kass helt enkelt. Han kan inte sjunga annat än smörsång, men nu kan han inte ens sjunga det. Falskt, tråkigt, dåligt, segt. Åk hem!
Eddie - Alldeles för svår låt, hur kan man vara så dum så man väljer den? Falskt, svårt, och han har ju inte haft någon tur hittills, så därför tror jag han får duellera.

Jag hoppas att Rabih åker hem ikväll, för han har inget i idol att göra längre. Men tyvärr tror jag nog att Eddie åker ut, för det verkar ju finnas massa konstiga tjejer där ute som tycker att Rabih är så söt och snygg och sjunger som en gud (det kan inte vara Rabih de lyssnar på) och dessutom har Eddie hängt löst de tre senaste veckorna vilket inte lutar åt hans fördel direkt.

Avslutningsnumret de gjorde var mysigt. Då såg man även Toves söndergråtna ögon som glänste i ljuset, men tänk för att hon såg grym ut ändå. Det här får avsluta mitt inlägg: Snälla, skicka hem Rabih!!

KA-TA-STROF! Mariette hänger löst... Jag ger mig fan på att rabies-kaninen sitter säkert den här veckan också.. Fan asså, ska svenska folket aldrig förstå hur kass han är?

Jihoooo, Rabih får sjunga om. Slår han ut Mariette är det något som verkligen inte stämmer, och det är inte enbart för att Rabih är usel, utan också för att Mariette faktiskt är bra.

Vilken lycka! Tack svenska folket för att ni äntligen hörde mina och pappas böner härifrån tv-soffan! Det förtjänar en smiley :D iiiih

Hej då Rabih! Du hade en skön attityd i början, men du blev för mycket, och kunde inte sjunga bra heller. Tack och hej leverpastej, nu ska jag sova!


Magnus Betnér till Gävle

Den 28e november ska jag och Sebbe gå och kolla Magnus Betnér på Konserthuset. Skojsigt värre. Och i morgon ska vi på bio och se Upp!
Emma + Sebastian + barnfilmer = kärlek =)

Lista

Fanny, nu tycker jag att du ska ta och lägga av med listor som ser lite underhållande ut när man har tråkigt.

PLOCKA FRAM DIN MOBIL..
Vad har din mobil för färg?- gul typ
När köpte du den?- öhm, fick den av mormor för ett år sen kanske?
Vad är det för märke?- Sony ericsson
Vem ringde dig senast?- fredde
Vad står det i ditt senaste mottagna sms?- Naw :P <3
Ungefär hur många sms har du i inkorgen?- inte en jäkla aning... 700?
Vad heter din kontakt nr.12 i din kontaktlista?- Hanna

KOLLA I DIN DATOR..
Vad heter din användare?- Emma
Vad har du för bakrundsbild?- nån svartvit tragisk sak på nåt träd... (nån som fanns på datan)
Vilken/vilka är din favoritsida på nätet?- facebook typ
Är du medlem på bilddagboken?- jaop
Hur ofta sitter du vid datorn?- varje dag, av olika anledningar
Är din dator bärbar?- yesbox

KOLLA I DIN GARDEROB...
Vilket plagg anväder du mest?- ingen aning
hur många jeans har du?- alldeles för många, men använder kanske 2-3 av de 
Har du mycket kläder?- ja, jag har lite mycket saker som inte används, men det finns det anledningar till
Har du några märkeskläder?- jupp
Har du något heltsvart plagg?- finns nog en del, ja
Hur ser din bikini ut just nu?- vit med guldränder

GÅ IN PÅ DITT RUM..
Vad är det första du ser?- är redan där, och sängen är det första jag ser om jag tittar rakt fram, förutom datan
Hur städat har du ,på en skala från 1-10?- 1?
Har du något på väggarna?- fem hyllor, en spegel, två lampor och nån hängare med massa väskor på
Vad ser du om du tittar ut?- just nu är det väldigt mörkt, så jag ser ingenting
Har du bäddat din säng?- nej, det får mamma sköta om hon känner ett behov av att den ska vara bäddad
Hur stort är ditt rum, på en skala från 1-10?- inte speciellt stort, men ska vi säga 4? ;)

TITTA I DIN BILDDAGBOK..
Hur många bilder har du laddat upp? 668
När skapade du din bilddagbok?- 2007-08-06
Hur många bevakar din bilddagbok?- 52 st
Vad heter den person som tittar mest på din bilddagbok?- jadu, säg det.. sandra kanske?

Jag brinner

Var på massa skit på högskolan idag. Tristtristtrist. Såg en teater först, den var visserligen rolig, men man fick sitta på golvet vilket resulterade i en värkande svanskota och ryggont. Ajaj.
Sen lyssnade jag och Sandra på en snubbe som snackade om sitt liv. Hade vart drogmissbrukare och åkt in och ut från olika behandlingar.
Efter det var det lunch, bestående av baguette, yoghurt, ett äpple och apelsinjuice. Åt halva baguetten och en sked yoghurt, sen åkte vi hem. Orkade inte vara kvar och lyssna på nästa föreläsning, för den skulle handla om drog- och alkoholmissbruk... det hade vi ju redan lyssnat på, så vi stack och klarade oss.

Åkte direkt hem och käkade en pizza, och nu ska snart jag och mamma baka de berömda Wikebullarna.

Grissjukanvaccin

Var livrädd. Inte för själva vaccinet i sig, för jag hade övertygat mig själv att det innehåller ungefär samma saker som andra vaccin, inget speciellt mycket farligare. De hemska biverkningarna drabbar inte fullt friska människor, utan bara såna som har andra problem innan (och då räknas inte Wike-syndromet).
Det var själva sprutan som skrämde mig.

Jag har fått många sprutor i mitt liv, men det är något jag aldrig kommer vänja mig vid. Jag har blivit totalt sönderstucken av sprutor, och det kanske är just därför de får mig att må så dåligt. Jag kände gråten i halsen hela tiden efter att jag hade satt mig på stolen och väntade på att få sprutan.
Vår kära skolsköterska Inez såg att jag var rädd (går nog inte att missa), och sa att jag bara skulle slappna av så skulle allt gå bra, och frågade om jag fått många sprutor förr, och jag svarade bara: något då... och kände att jag var ruskigt nära att börja tjuta.

Få det bara överstökat och håll käften, så jag slipper börja grina!
Någon som har missat att jag hatar att visa för mycket känslor inför folk? Då ligger ni efter.

Och just det, biverkningar: Inga än så länge, förutom en sjuk jävla värk i armen, nedanför där de tog sprutan.

För att sammanfatta: sprutan kändes faktiskt lite grann(inte mycket, men lite), jag ville bara dö, höll på att börja grina, och fick värk i armen så jag inte kunde sova. Men annars vare bra =)

Fika-lunch på Georges


Var och fikade med Sandra (även känd som KPT) idag, på lunchen. Kladdkaka och varm choklad m. grädde blev det, till den lite jobbigare summan 55 kronor. Men tyckte jag var värd det, så vafan.

Vi är olika helt enkelt

Vissa kommer ihåg sin allra första kyss, vissa kommer ihåg sin första fotbollsmatch och vissa är som jag och kommer ihåg väldigt mycket. Men med konstiga detaljer.

Jag vet inte hur det är med er, men när jag har ett starkt minne ifrån någonting, så minns jag även vad jag hade för kläder på mig, och lite andra konstiga detaljer.
Igår var det exakt ett år sedan Sebastian kysste mig för första gången. Big deal? Tja, rätt stort för mig. Jag kommer ihåg allt från den kvällen, inklusive vad vi hade för kläder på oss...
Emsies klädsel: svarta leggins+svarta strumpor, brun lite längre stickad tröja, som blev som en tunika, och svart linne under det.
Sebbs klädsel: sina jeans (de enda han äger?) lila tshirt med någon vit text på, och sina vanliga vita strumpor med grå tår.

Kommer också ihåg att jag smet upp på Sebbes rum utan att heja på Annika (fy! fy!). Men hon pratade i telefonen, så ville inte störa.

Och Sebbe, hur mycket du än försöker så ger jag mig inte, det var du som "attackerade" mig ;)


Jag älskar dig <3


Änglarna föll i guldstriden


Denna eftermiddag såg mina tankar inför den allsvenska slutspurten lite annorlunda ut. Jag ville att Gefle IF skulle förlora (!). Men det var inte det viktigaste. Det viktigaste var att IFK Göteborg skulle få vinna hemma mot AIK, att klagomålen från husen runtom Gamla Ullevi skulle ösa in, för att stämningen skulle vara på topp och varenda taklampa skulle lossna. Men mina förhoppningar sprack.

Gefle spelade oavgjort, och Örgryte gör därmed Hammarby sällskap ner till Superettan.
Och till den stora besvikelsen: AIK tog SM-guld.

Änglarna ägde i princip matchen under första halvlek. De spelade helt efter deras taktpinne. Men så kom de där sista 45 minutrarna. De var AIKs helt enkelt. Mer än så går inte att säga. IFK gav liksom upp, och kom ingenvart, medan AIK kämpade på allt de hade för att vinna, och det gjorde de.

Stor besvikelse för mig som trots allt, fast jag är Gävlebo, innerst inne har ett hjärta som brinner för Göteborg. Men kanske mest för att jag har så fruktansvärt mycket emot Stockholm.