Den inbillade sjuke

Hypokondri är nog en rätt vanlig "sjukdom" i större eller mindre mängder.
Jag vet några människor som nästan måste lida av stark hypokondri, för har man så där mycket problem som de säger sig ha, hade man dött för länge sen.

Jag ska bara tillägga att det här inte är mitt riktiga testresultat, utan jag utgick från en annan person som jag känner och som tröttar ut mig med jämna mellanrum med sitt snack om sjukdomar.

Testa dig själv här.

Tisdag 29/9

"Det spelar ju ingen roll vad man har för trosor, för de ska ändå av"

      -Citerat av Sandra Karlsson


Bloggtorka

Jag måste tyvärr meddela att jag inte är kapabel att skriva något längre blogginlägg för tillfället, för jag har tyvärr stukat tummen. Så nu blir det bara en väldigt kort lägesrapport: jag har stukat tummen på en volleybollmatch. Det är väl ungefär det som är det mest spännande i mitt liv för tillfället.

Återkommer med mer detaljer när tummen är frisk!

Hoppsan Kerstin

Jag mötte en något förvirrad polhemspojk idag. Jag fick mig en riktig överraskning när jag satt i omklädningsrummet efter fitnessen, och tuggade på en macka. Helt plötsligt hör jag en röst: du, jag gick vilse... (haha) Jag tappade bort mig totalt. Och så hör jag röstens kompis från ett omklädningsrum en bit bort: haha jaså, kommer du rätt nu då?

Och vad dyker upp i mitt omklädningsrum några sekunder senare? Jo, röst nummer ett, han som hade tappat bort sig. Jag räknade ut att han var på väg tillbaka till sitt omklädningsrum efter duschen, för han var endast iklädd handduk... Rolig syn, och hans min avslöjade att jag inte var den han hade tänkt sig. Jag var ju tjej!
Han utbrast: nämen, oj! Och sprang iväg. Och jag, snäll som jag är, började såklart skratta. Men det var faktiskt roligt. Dagens händelse, lätt!

Tur bara att han inte kommit någon minut tidigare, för då hade han fått se mig i endast trosor, vilket inte hade vart så skoj för mig.

Handsprit vs våtservetter

Här har ni anledningen till att jag använder våtservetter. Nog för att jag inte känner mig speciellt påverkad av svininfluensan, men att hålla händerna rena är ju alltid bra. Speciellt när det gäller att äta med händerna, efter en halv dag i skolan. Och min skola är inte direkt känd för att komma ihåg att fylla på tvål på toaletterna. Våtservetter is the shit helt enkelt.

Handsprit känns ju en aning överdrivet, och efter den där artikeln så är det inte alls ett alternativ för mig. Jag fortsätter med mina våtservetter istället. Mycket bättre, och inte en risk att det självantänder.


Bara för att...

...Jag har världens sötaste Kiwi

Katthalsband

Idag får jag min efterlängtade Kiwi. Och igår var jag och mamma och köpte katthalsband, kattungemat och en liten boll.

B-lagsmatch som jag inte vill minnas

Spelade match med b-laget igår. Vinst med 4-1. Spelade i kanske 10 minuter innan astman attackerade. HATAR att ha ansträngningsastma som inte sitter i lungorna. Orkar inte med skiten. Känns väldigt meningslöst att klara av att spela 10 minuter och sen bli tvungen att kliva av för att man inte får någon luft. J*vla piss!

Saknaden växer

Varför ska det vara så svårt att glömma det som gör så ont, och som gör, en så enkel sak som att somna, till en stor utmaning. Varför ska det vara så svårt att glömma det som håller en vaken, och som gör att man gråter sig till sömns i sin ensamhet, utan någon som kan trösta.

Om dagarna är jag glad och skiner som en sol, men om nätterna kan jag inte hålla tillbaka tårarna. Alla bilder från den dagen spelas om och om i mitt huvud, tills jag får huvudvärk och somnar av utmattning. Jag drömmer oroliga drömmar och vaknar med stora påsar under ögonen. Ofta med mer huvudvärk.

Jag orkar inte, men jag står ut. Någon gång ska det försvinna, eller åtminstone förbättras. Men det verkar ta tid. Det är nio månader sen nu. Helt otroligt vad tiden går fort. Jag minns det som igår...
Dagen då Teddy inte längre fanns vid min sida :(

Ny säng

Jag har investerat i en ny säng. En dubbelsäng. Jättemysig och stor. Alltsammans blev 3 198:- på Jysk. Fast än så länge så har jag inte betalat ett öre på den, men det kommer väl det också.

Författare: Emma Wike


Jag har gått och blivit författare. Åtminstone lite grann. Skrev en novell i skolan, som blev nominerad som en av de tio bästa på skolan, och som nu har blivit publicerad i en novellsamling tillsammans med de andra nio finalisterna. Ganska roligt minne att ha.

Seriesegrare Div 5


Är vi bäst eller är vi bäst? Endast två förluster, på 14 matcher. Och jag gjorde två mål sammanlagt. Ett i första matchen och ett i sista. K'non (Y)


Träningsnarkomanen

Jag tränade fotboll i måndags, joggade 2,4 km på hyfsat bra tid i tisdags och kollade en usel DM-final igår. Idag var det fotbollsträning som stod på schemat igen, och jag och Madde bestämde oss för att ta en löprunda runt Rudan innan. Själva träningen gick inte alls bra, tills vi skulle spela match med juniorerna. Då gick det faktiskt riktigt okej.

Nu till det jobbiga med den här veckan. I morgon är det Bootcamp på Fitnessen, i två timmar. Jobbigt. Sen har jag lunch i en och en halv timme och sen är det fotboll på schemat igen.
Hur i hela världen ska jag sen orka spela en match på lördag? Ja, det återstår att se.