Ny mobil, nya möjligheter

Det var meningen att det skulle bli en Sony Ericsson T715, det var jag helt inställd på. Men när jag och pappa kom till Valbo sa de att den endast såldes TRElåst=inte bra. Jag har Tele2, och ska inte byta, så det var ju bara glömma den mobilen. Det blev alltså T700 istället. Men nu så här i efterhand är jag inte det minsta ledsen över det. Jag var grymt besviken när jag åkte därifrån med den jag inte tänkt köpa från början, men nu när jag vant mig vid den har jag blivit lite kär. Den fungerar, den är snygg, den känns bra i handen och framförallt - den är rosa!

Kläder till salu

Jag har bestämt mig för att rensa ur garderoben.

De första högst upp till vänster är storlek 32. Sitter bra och kan jämföras med ungefär 25-26/32 i ordentlig jeansstorlek. Pris: 25 kronor

Höger högst upp: Filippa Mossi, Ullareds egna jeansmärke. Lite baggystil, storlek 26/32. Pris: 25 kronor

Längst ner till vänster: Bruna Cheap Monday, storlek 27/32. Pris: 50 kronor
Längst ner till höger: Vanliga blåjeans med normal midja. Storlek 11/12... Om vi säger så här: de är ungefär som ett par 27/32. Pris: 25 kronor

Har en del tröjor till salu också, men de kommer upp vid ett senare tillfälle.
Vid intresse, mejla på emma.we@hotmail.com eller skriv en kommentar.


Spara pengar, big no-no!

Jag ska börja med att säga att jag sparar pengar till en mobil och göteborgsresan i mars, med mamma.

 

Så, nu kan jag komma till mitt problem. Jag är relativt askass på att låta bli att hitta saker jag vill ha när jag inte har pengar. Jag gick på stan onödigt länge idag för att vänta in mamsen så vi kunde luncha på Java. Ja, vad hittar jag då? Jo, en tröja, två skjortor, ett par byxor (kanske två), en bh och två par skor som jag vill ha. Gud måste hata mig! Det här är bara inte sant.

 

Något som åtminstone är lite positivt är att jag får shoppa på onsdag. Men inte till mig själv, och det är inte jag som betalar. Men det är shopping, och det är alltid skoj, även om jag tycker att shopparen borde lyssna liiiiite mer på mina tips och råd. Men man kan inte få allt, uppenbarligen.


Sony Ericsson T700 eller T715?

That's right, jag ska köpa ny mobil. För som jag säkert nämnt någon gång så är min mobil rätt värdekass. Dödade den två gånger idag, genom att peta lite i hörnet av framsidan, så displayen la av. Men jag återupplivade den direkt. Snäll jag.

Men iallafall, ny mobil gällde det. Jag har fastnat för Sony Ericssons T700 och T715, men jag har lite svårt att bestämma mig för vilken jag vill ha. De verkar rätt likvärdiga och enkla i innehållet, men frågan är vilken som har bäst kvalitet?


Och om någon undrar så strejkar jag från tråkiga mobiler i svart och grått. Färg ska det vara!

Pass-träning på Korpen 2010

Jag har bestämt mig (?) för att börja träna lite. Ingen fotboll, nejnej, utan något som passar mig bättre. Nämligen olika pass-träningar i grupp. Jag har hittat tre pass som verkar kunna falla mig i smaken.

Eller ska man följa Mattias råd och börja med Thaiboxning?

Sjuk humor x 100

Vad säger ni som säger mig? Är jag frisk?
- Nej.
Har jag humor?
- Ja
Har jag konstig humor?
- JA
Blir jag extremt konstig när jag är trött?
- JA!

Så kan man nog sammanfatta mina kompisars åsikter om mig. Jag är konstig helt enkelt. Men kul har jag!
Till att börja med: andra dagen i skolan för den här terminen. Vår svensklärare pratar om dialekter och språk och annat. Han ställer frågan: Vilka är det som pratar Jiddish då?
Jag viskar lite snabbt till Sandra: Jiddrarna =) vilket följs av ett långt skrattanfall från oss båda. Vi var trötta, ja, men det var lite skoj. Enligt oss.

Sen mötte vi lille Simpa på stan efter skolan, och jag frågade om han pratat med Jeskeen om vad vi skulle hitta på. Han svarade att de pratade om det och skulle bestämma. Jag sa självklart att jag var på, och då sa han: ta med varma kläder bara. Då flikade jag in lite fint: jag tar med varma kläder och en Sebastian. Hehe, det tyckte jag och Sandra var rätt roligt också. Jag vet, vi är underliga.

Sen kan man ju säga så här. Jag och min mamma... Ojoj. Vi satt och spelade kort för någon dag sen. Det vi sa under kortspelen var: "Nä, nu bottnar inte jag", "Var är mina puffar" och "Lämna det bakomflutna framför dig". Vi höll på att dö. Yesbox, Emma och Annie fick kramp för att det var så roligt.

Så vad säger man. Man måste bara älska mig ibland! =)

Magnus Betnér - Tal till nationen

Varje gång jag ser den där reklamen om att man ska skänka pengar till isbjörnarna så tänker jag på det här klippet, där Betnér så fint visar hur illa isbjörnarna har det. Hehe, jo tjena!

 

"Nä, nu bottnar inte jag längre"

...

"Var är mina puffar?"


SupermegacooltVid 2.33 gör de "The Wajkii"
Om jag någon gång gifter mig skulle jag vilja göra något liknande. Fatta grymt minne!
Hehe