Kniiiiiiip

Ett tips till alla människor som tänker att det vore mysigt att få ett barn runt jul. Tänk om.
Och är ni på väg att föda på julafton, knip som aldrig förr. Ni vill inte utsätta era barn för plågan att fylla år på julafton. Tro mig!

Och kan ni inte tänka på era barns bästa så se det så här: förstår ni vad dyrt det blir för er när ni måste köpa julklappar och födelsedagspresenter under samma period. Pengar växer inte på träd!

Dessutom är det ju fullt upp att tänka på runt jul ändå, med julklappar, julmat, gran o.s.v. Då är det ju dumt att välja att ha ännu mer att tänka på.

Jag är inte bitter, men hade jag fått välja hade jag valt vilken annan fördelsedag som helst.
Det finns ju visserligen en fördel: ingen glömmer din födelsedag. Däremot har just den grejen en baksida: ingen utanför familjen kan fira din födelsedag. För de har ju julafton, vilket innebär en del traditioner.

God fortsättning på er för fan, men ska ni ha sex så använd dubbla kondomer runt slutet på mars!

Bättre och bättre, dag för dag

Fast just så känns det inte. Åtminstone inte med min bilkörning. Att det ska vara så svårt att backa runt hörn...
Jag har lite dåligt tålamod när det gäller att köra bil. Jag tycker ju att jag kan. Det är väl inte så svårt. Men det är just det där med parkering och att backa runt hörn som är lite svårt. Resten känns ju ganska lätt och jag får in det där med nedbromsning och växling bra också, oftast. Och bara för att jag har tyckt att jag varit så bra på starter och att inte så motorstopp fick jag självklart det två gånger på lektionen idag. Suck.

Mitt humör idag har varit värdelöst. Gick inge bra på körlektionen (förlåt pappa, men det kändes som bortkastade pengar idag...) och sen när jag skulle köra med mamma gick det inte mycket bättre... Slutade med att jag blev lack och styrde hemåt. Fast jag hann ju köra ett bra tag innan det visserligen, men det är fortfarande svårt.

Någon som har ett bra tips på hur det ska kännas när man ska backa runt hörn. Jag har ju insett att de gånger jag lyckats så tycker jag att jag är påväg upp på trottoaren vilken sekund som helst. Vad ska man se var?

Och sen kan jag ju även passa på att hacka på hela grejen med att backa runt hörn... Inte nog med att det är svårt som det är... Dessutom får jag inte använda mig av backspeglarna.... Varför inte??? Borde jag inte få ta hjälp av de hjälpmedel som finns? De finns ju där av en anledning. Grr, nu har jag tjötat klart för idag!