Bättre och bättre, dag för dag

Fast just så känns det inte. Åtminstone inte med min bilkörning. Att det ska vara så svårt att backa runt hörn...
Jag har lite dåligt tålamod när det gäller att köra bil. Jag tycker ju att jag kan. Det är väl inte så svårt. Men det är just det där med parkering och att backa runt hörn som är lite svårt. Resten känns ju ganska lätt och jag får in det där med nedbromsning och växling bra också, oftast. Och bara för att jag har tyckt att jag varit så bra på starter och att inte så motorstopp fick jag självklart det två gånger på lektionen idag. Suck.

Mitt humör idag har varit värdelöst. Gick inge bra på körlektionen (förlåt pappa, men det kändes som bortkastade pengar idag...) och sen när jag skulle köra med mamma gick det inte mycket bättre... Slutade med att jag blev lack och styrde hemåt. Fast jag hann ju köra ett bra tag innan det visserligen, men det är fortfarande svårt.

Någon som har ett bra tips på hur det ska kännas när man ska backa runt hörn. Jag har ju insett att de gånger jag lyckats så tycker jag att jag är påväg upp på trottoaren vilken sekund som helst. Vad ska man se var?

Och sen kan jag ju även passa på att hacka på hela grejen med att backa runt hörn... Inte nog med att det är svårt som det är... Dessutom får jag inte använda mig av backspeglarna.... Varför inte??? Borde jag inte få ta hjälp av de hjälpmedel som finns? De finns ju där av en anledning. Grr, nu har jag tjötat klart för idag!

Kommentarer
Postat av: MISS ALICIA

Hej!Ta gärna en titt på nätbutiken missalicia.se och delta i adventstävlingarna som just nu pågår på Miss Alicias

Facebooksida: http://www.facebook.com/pages/Miss-Alicia/118723208236702Vänliga hälsningar,

Miss Alicia

2011-12-12 @ 12:33:54
URL: http://missalicia.se
Postat av: Anonym

När jag tog mitt körkort så fick jag alltid höra från min körskolelärare - Det är ingen tidstävling, det är ett moment som får ta den tid det tar. Varesig det är 5 minuter ellre 15". Enligt henne är det bättre att verkligen krypköra och göra rätt, än att de går lite för snabbt :)

2011-12-21 @ 23:13:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback