Gaaaaaaaaaaaalet slut i kroppen

Hata Steffen. Verkligen hata Steffen. Eller snarare, hata hans träningar. Själva Steffen är en go grabb. Men hans träningar.... brrrrruaaahh! Hehe, lustigt läte det där.

Fast samtidigt som jag hatar Steffens träningar så älskar jag dem. Det är så skönt när de är över. Man känner sig så nyttig. Och totalslut. Utan att överdriva kan jag säga att jag inte orkade hålla upp två påsar med en läsk och räksallad i, ovanför knät när jag satt ner i bilen... För att jag var så skakis i armarna. Stabilt!

Och för er som inte vet det så åker jag till Göteborg i morgon. Om datorn följer med har jag inte bestämt än, men så mycket internet blir det inte vilket som, så ni kan nog inte förvänta er något inlägg förrän tidigast fredag,  när jag kommer hem igen. Då ska jag ha massor av roliga saker att berätta för er. Massa shopping ska jag visa. För på tisdag bär det av till Ullared och Gekås igen. Som jag har längtat. Som jag har planerat. Som jag ska shoppa.
Laddar upp med deras blogg ikväll, tillsammans med packning. Bär av vid tolvtiden i morgon och jag har inte ens börjat fundera över packningen. Men det brukar lösa sig ändå.

En liten påminnelse: jag har ordnat balklänning!!!! Wihooooooooo, va gla jag är. Och ja, jag vet att jag skrev det för någon dag sedan, men tyckte det var värt att nämna en gång till. Ni vet, jag är en glädjespridare och jag vill att ni ska känna min glädje över att jag får min klänning precis som jag vill ha den. Den ni!

Och sen vill jag även att ni ska känna hur underbar känslan är att vara tillsammans med min pojkvän. Men den känslan får ni bara föreställa er, för ni får fasen inte prova, han är min. Bara min :)

När ni ändå är igång kan ni ju bara föreställa er känslan av att få åka till Göteborg med min fina mamma, helt ensam. Hihi, tjejvecka i Götet, det gillar vi.

Nu blev det ett ruggigt långt inlägg för att vara jag... så nu slutar jag. Hörs på fredag gott folk!

Balklänning fixad. I teorin

Äntligen är det fixat. Jag får min balklänning, som jag vill ha den. Hittade en reklam för någon som syr upp efter önskemål, så mejlade till henne. Vips, så var jag där idag och pratade och fick kostnadsförslag. När jag sen hörde efter med mamma om priset var det ingen tvekan om att jag skulle satsa på det. Jag får den som jag vill, det är värt mycket.

Tror den kommer bli super :)

Grekland, ja... men vart?

Jag och Sebbs har bestämt oss för att åka utomlands i augusti. Grekland står överst på listan. Som dessutom bara innehåller ett land. Alltså ska vi åka till Grekland. Men till vilken ö, det är frågan. Inte Kreta och inte Rhodos har jag sagt. Men sen är det fritt fram. Har någon varit i Grekland och vill dela med sig av något tips på någon fin ö. Lagom shopping, nära till bra stränder och nära till centrum är vad vi är ute efter. Och all inclusive. Skriv gärna en kommentar om ni har något bra tips på någon fin ö eller bra hotell.

Nu ska jag plugga samhällsekonomi så jag kan luska ut ett sätt för mig att roffa åt mig samhällets pengar så jag kan resa utomlands!

Bada bada

Beställde ju en bikini från H&M för några veckor sen. En blommig liten skönhet. Men så fick jag höra av Nattha idag att den finns i butik. Varför då beställa den, få den i april och betala både frakt och fakturaavgifter? Det kan man undra, så jag avbeställde den och åkte till Valbo. Tyvärr så har ju jag inställningen att jag inte handlar på H&M i Valbo eftersom deras butikschef inte riktigt sköter sitt jobb som man borde. Men idag gjorde jag ett undantag. Första och förmodligen sista gången jag handlar där sen nästan ett år tillbaka. Jag vägrar stötta dem igen.

Men till det roliga, nu har jag iallafall min bikini. Billigare och snabbare än jag trott.

Min skönhet. Fast den var inte fullt så snygg i verkligheten, men nästan. Kan ju vara min snölika hudfärg som sänkte betyget en aning också. Vem vet.

Inkilad, sönderklottrad och trött

Lagfest igår. Riktigt roligt, men avslutningen blev lite seg för min del. Tröttheten gjorde sig påmind. Hade ju trots allt varit vaken sen åtta på morgonen.
Inkilning i damlaget betyder klotter på kroppen, konstig utstyrsel och tusen hugemärken fastklistrade på alla möjliga ställen av kroppen. Och sen får man inte glömma spriten. Usch va vidrigt det är. Jag har åtminstone fått klart för mig att man börjar bara i damlaget en gång och aldrig mer. Hädanefter ska jag hålla mig till mina cider. Det är tillräckligt för mig.

Men jag var riktigt duktig igår måste jag säga. Drack en hel del vatten och avslutade kvällen med en cola, så idag mår jag riktigt bra. Ingen huvudvärk och inget illamående. Bra jobbat Emma!

Men nu är jag inkilad och har spenderat hela morgonen i duschen för att försöka skrubba bort mitt eget mobilnummer från min vänsterarm. Har nästan lyckats, men blir fler försök i morgon. Sen måste jag försöka få bort pappas namn från axeln också. Men det löser sig.

Nu ska jag spendera dagen med att plugga så får jag se om jag får myssällskap senare av min älskade underbara. Kanske blir det en prommis till tempo för lite godis också. Man vet aldrig :)

Reklamation av favoriter

Mina underbara skinnskor som jag haft hela vintern har helt plötsligt tappat färg och skinnet har typ skavts bort över tårna och på sidan. Så synd. Och hade jag inte gått handel så kan jag lova att jag inte hade tänkt tanken att jag skulle gå tillbaka med dem efter fyra månader. Men eftersom jag går den linjen jag går så visste jag långt inne i bakhuvudet att konsumentköplagen säger att man har sex månaders reklamationsrätt om en vara visas felaktig inom den tiden.
Men för att vara på den säkra sidan så mejlade jag ändå mitt fall till konsumentverket som fick göra en bedömning. De sa att jag hade reklamationsrätt och skickade även med ett dokument som jag kunde visa i butiken om de protesterade. Jag hade rätt att häva köpet eftersom skon tappat färg och jag upptäckt felet inom sex månader.

Så med sorgen i hjärtat gick jag till Walk on och berättade min historia. Butikschefen skulle kolla med huvudkontoret om de fått in några av de där skorna, för Gävlebutiken hade inte fått in ett enda par.

Men hon ringde mig för en timme sen och sa att vi skulle reklamera skorna eftersom det uppenbarligen var större skada på skon än vad som är naturligt efter fyra månader. Så i morgon ska jag gå in där med mina älsklingar i handen och mitt kvitto (tur jag inte rensade plånboken tidigare...) och få pengar tillbaka. Nu blir mina fossingar kalla igen och jag får inte återse mina kära små skor.

Men som sagt, hade jag inte gått handel hade jag inte gått tillbaka. Och så tror jag att många tänker. "Nej, men det är ju naturligt att skon slits... dålig kvalitet, jag köper nya."
Tänk inte så. Har det gått mindre än sex månader så gå tillbaka. Är ni intresserade av dokumentet jag fick från konsumentverket så mejla mig gärna här.

Dokumentet innehåller information om reklamation av skor och även punkter på vad som räknas som fel på skor. Mycket bra dokument som jag definitivt ska spara!

Fint värre, nästan så tårarna letar sig fram ordentligt


Tipsproblem i sjunde kärlekshimlen


Det här är grunden och stommen till mitt inlägg idag.

Angående rubriken:
Sån bok har jag. Fast byt ut tipsproblem mot kyssmisstag. För såna gör inte jag. Kyssmisstag alltså.

Just i skrivande stund är jag rosenrasande (inte riktigt, men ett roligt ord, tänker på dag-otto... tror jag). Skulle tippa idag. Som alla andra fredagar, fast idag tänkte jag även tippa på Melodifestivalen, nämligen Babsan som två. Skulle ge 44 gånger pengarna om det blev rätt. Så jag bestämde mig för det, tog min lapp tillsammans med Stryktipset och traskade fram till kassan. Lämnade snällt fram mina lappar och bad till högre makter att tanten inte skulle be mig visa leg, för det hade jag i fikarummet på Hemtex och hade inte många minuter på mig att slutföra mina affärer så hann inte springa ner och hämta det. Tanten för dagen var självklart den som alltid frågar efter leg när det gäller mig, så jag blev lite svettig. Men för första gången var hon snäll (fattade väl att det var nåt fel...) och hon frågade inte efter leg alls (hon måste ha fått reda på att hon har cancer eller nåt som gör att hon måste vara snäll mot alla hon känner för att visa att hon tycker om oss...??)

Iallafall. Mitt ordbajsande börjar likna Sebbes... En till sak som inte hör till saken.
Okej, jag lämnade alltså fram lapparna, bad att få spela babsan som två och var redo med kortet. Med pengar alltså. Så blippar hon in mina spel och utbrister förvånat att jag inte kan spela på babsan om jag inte har ett spelkort. Jag säger att jag har ett men att jag inte fått det än (det där blev fel, jag tar det igen). Jag har ansökt om ett, men det har inte kommit än.
Så hon frågar om jag har körkort, och jag svarar nej. Hon säger att det tyvärr inte går då, och tipsar mig om att be någon snäll kompis spela åt mig. Så jag spelar bara Stryktipset och går ner till fikarummet. Smsar Sebbs och han säger att han ska spela åt mig. Tack underbara älskade!

Och NU till problemet. Det som gör mig rosenrasande. När Sebbe kommer hit märker jag att han spelat på fel spel. Tanten har gett honom en lapp för Babsan till final, som ger 8,40 gånger pengarna... Alltså, om Babsan går till final vinner jag 84 kronor. Kommer han två av de två placeringar som går till final så går jag i taket. Då vinner jag också 8,40. Men hade tanten (jag vill kalla henne nåt värre, men avstår p.g.a. överkänsliga läsares åsikter) gett mig rätt tipslapp så skulle jag i det läget vinna 440 kronor. Är jag sur? Nej. Är jag förbannad? Ja!

J*VLA K*RRING!!!!

Studentklänning

Tiden bara rinner iväg. Igår fick vi studentmössorna och idag har jag börjat kolla studentklänning på allvar. Vill dock vänta med att köpa tills jag varit i Ullared och Göteborg och kollat deras utbud, men jag har hittat så galet coola klänningar som jag vill ha. Någon enstaka blomma på de så klart. Så måste det ju vara, hur ska det annars gå för mig?

Fick beröm av en lärare idag. Inte varje dag det händer, så det tänker jag suga på länge. Hela vägen in i maj när jag bara kan softa omkring medan alla andra pluggar ihjäl sig för att klara alla rester. Rester är för mesar. Eller grymt skoltrötta och totalt ointresserade (eller korkade, välj själv) elever. Men det kan tolkas som samma sak enligt mig.

Jobbigt liv ni måste ha... (hör ironin klinga i klockorna)

men som man bäddar får man ligga, ni vet.

Härligt med folk som bryr sig

Jag har många glada, goa, snälla vänner. Sen har jag de där som tänker på sin sak och inte ser sammanhanget och tänker efter före. Här har ni ett exempel.

Det jag vill att ni fokuserar på just nu är min status (feber, mår inte direkt bra, tar en sovpaus o.s.v.) och sen på kommentaren där jag suddat ut namnet och bilden på personen som kommenterade. Den kommentaren. Frågar ni mig känns inte den passande? Hade jag varit lite piggare och lite rappare i käften hade jag bara svarat: tack, jag mår lite bättre faktiskt, ha en trevlig helg du också! :) Men nu hade jag ju som sagt feber och när det kommer till feber krävs det inte ens 37,5 för att jag ska ligga totalt utslagen i sängen. Kommer jag dessutom upp emot 38 knarkar jag huvudvärkstabletter och ligger i sängen med en blöt, kall handduk över ansiktet och vill bara försvinna från världen. Det är min nivå när det gäller feber. Men tack, jag mår faktiskt lite bättre just nu och febern har hållit sig borta idag tack och lov.

 

Tänk efter före.


Jag lever!

Det är knappt, men jag andas åtminstone. Och idag har jag ju till och med tänkt att jag ska flytta mig från sängen och äta middag i köket som vanligt folk.

Börjar känna mig riktigt hungrig. Har inte känt den känslan sen i måndags, så det är ju ett friskhetstecken bara det. Och jag hoppas hoppas att jag känner smaken av den här maten, för den är god! Det vankas nämligen kyckling, klyftpotatis och gräddsås, mums!

För övrigt då? Jo, jag svettas som en gris och har nog hostat sönder min hals för resten av livet. Men så kan det gå när man tränar trots att kroppen säger ifrån en aning. Och på tal om träning, jag har nog träningsvärk från i söndags (hur kan man undvika det med Steffenträning liksom??) med den har garanterat försämrats av mina host- och nysattacker. Fy satan va ont jag har i magen! Det riktigt krampar så fort jag känner att en hostning är på g. Inte skoj.

Men nu ska jag smyga ut i köket och äta middag. Hoppas den smakar... nåt!

NewBody säljes

Japp, jag har börjat sälja Newbody. Är du intresserad av lite sportiga underkläder, strumpor eller lite linnen/tshirts kanske? Då kan du höra av dig till mig så kan jag ordna det!
Klicka på länken för att se vårt utbud.