Tävla med Nelly.com

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

Rösta, rösta, rösta :)


Ge mig augusti

I Augusti blir det Grekland. Sol, bad och värme. Och all inclusive!
Trots hotellbyte känner vi oss nöjda och ser fram emot vår resa. Jäklar va mysigt vi ska ha! Och nu är mitt ID-kort förnyat så nu får jag lämna landet utan protester. Åååh, jag tror jag spricker. Det är inte alls bra att sitta och titta massa bilder när det är så lång tid kvar. Men har jag stått ut sen i april står jag nog ut två månader till.
Eller?

Jubel och skratt och sen... tårar??

Oddsade idag. Kändes rätt bra, så satsade 20 kronor på tre lappar. En högoddsare, en med fem matcher och en mellanoddsare med tre matcher. Kändes rätt bra. Skulle jag vinna på alla skulle jag vinna 1700 kronor. Inte helt fel så där på en söndag.

Matcherna körde igång. Min högoddsare dog nästan direkt. Men de andra levde vidare. Ojojoj, jag satte de fyra första på femlingen. Bara Umeåvinst med två mål kvar. De leder med ett mål, det ser bra ut. Ska jag vinna 300??

....

Nej, tydligen skulle jag inte det.... Jävla Umeå vann bara med ett mål, och därmed var den tipslappen över... Fyra av fem matcher... Jävla Umeå.

Nästa lapp då. Första matchen var redan avgjord och den satt. Skönt! Trots allt så var den sista min första tippning och därmed den mest "seriösa". Och inför matcherna sa både jag och Ankan att oj, GAIS-AIK kan bli svår... Jag ville ha minst tvåmålsvinst för GAIS.

MEN DEN SATT!!! GAIS gjorde 2-0 i typ någon av de sista minutrarna. Underbart! (både för min göteborgshjärta och mitt tipparhjärta)

Bara England kvar. Nervöst. Hur skulle det sluta? Kändes ganska säkert, England borde vinna. Matchen börjar. Första halvlek tar slut och det är 0-0. Andra halvlek börjar och lilder snart mot sitt slut. 16 minuter kvar... MÅÅÅL!!!!
För ENGLAND!! JA, 300 kronor!!!
89e minuten, ojoj, snart slut, börjar bli nervös... MÅL!
FAN! Jävla idioter... 1-1 men hoppet lever vidare. Det är ju övertid också.

Men nä, Tjeckien gör 2-1 i typ sista sekunderna, så där rök det.
Jag gick från en möjlighet på 1700 kronor till 620, till 300 till att bli helt tomhänt. Hur gick det till?
Fråga någon som orkar berätta eller läs mitt inlägg en gång till. Jag är depp.

Vila i frid Bettan

21.38.
Efter många dagars opererande och många försök att få henne tillbaka är hon nu borta. Dödförklarad.
Min gamla Bettan.
Vila i frid, du har det bättre nu.

Studenten 2011

Nu är det över. Äntligen är jag fri och slipper allt vad skolan innebär. Äntligen kommer solen (även om jag inte just nu kan njuta av den för att jag är göörförkyld).
Men jag ska inte sitta här och säga att studentveckan inte var rolig. För det var den. Och trots att vattenkriget gjorde mig förkyld så var det värt det. Studentbalen var något utöver det vanliga. Mamma fick nästan lite tårar i ögonen för att hon tyckte att vi var så vackra. Jag gillar min mamma, hon är gullig.

Och jag hann sy klart min klänning. Helt fantastiskt. Den blev bra. Inte helt perfekt. Men bra.

Vi var så fina så. Och tack Evelina för den fina frisyren, du var grym! :)


Nöjd och glad Emma som nyss tagit studenten. Och jag får inte missa att berätta att jag fick stipendium. Känns bra att faktiskt få ut något av att man stått ut i tre år av pina. Just nu är jag bara glad att slippa allt och det enda jag kommer på som var positivt med gymnasiet var studentveckan, men om ett tag kommer säkert något mer positivt minne att göra sig påmint. Men det dröjer nog. Nu är det över.

Jag är glad. Otroligt glad. Och kär. För min pojkvän är den bästa på hela jorden.
Just the way we are.