Händelserikt

Jag börjar med det "tråkiga" för att få det överstökat så jag kan lägga fokus på det roliga sen.
I fredags spenderade jag hela dagen på akuten. Ja, min oro blev för mycket, så vi åkte in och blev sittande i tio timmar och fick sen svaret att allt såg bra ut men att jag skulle få stanna över natten... Jag bröt ihop och skrek några väl valda ord om att de förstörde mitt liv och att jag hatade allt och alla. Ungefär.

Grät mig igenom större delen av dagen och natten och blev överlycklig när jag fick åka hem morgonen efter.

Nu till det roliga. Igår var jag och kollade synen. Visade sig att jag faktiskt behöver glasögon ibland. Så nu är två göörsnygga bågar beställda och borde komma någon gång nästa vecka. Inte alla som blir glada över att få glasögon, men jag känner att jag behöver dem för att slippa en del av min huvudvärk. Dessutom har jag inget emot att ha glasögon när de är snygga!

Senare på kvällen igår så satte sig jag och Sebbe och kollade på lägenheter. Och sen gjorde vi en budget på vad vi kan kosta i månaden för att få ett hum om hur ekonomin skulle se ut. Det ser ljust ut om vi får ungefär den lönen vi har räknat på. Och jag är helt galet sugen på att flytta, för vi hittade så många fina lägenheter. Men har man inte jobb så har man inte. Men jag kan ju säga att jag känner mig grymt mycket mer motiverad till att hitta något nu. Dessutom ska vi på en visning av en lägenhet i stan idag. Ska bli riktigt kul.
Men troligtvis kommer jag väl att bli tokkär och få ångest över att vi inte kan köpa den... Men sånt är livet! :D

Jag är ju faktiskt bara 19 (snart), så jag har hela livet framför mig. Men jag skulle verkligen må bra av ett eget boende och av att ha ett jobb.
Men nog babblat om det, nu ska jag dra mig hemåt och luncha med mamsen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback