Livet vore lite enklare med ett jobb

Jag är grymt less på att gå hemma hela dagarna. Visst, jag skulle kunna hitta på saker, men problemet där är att alla som jag vill hitta på saker med jobbar eller pluggar... Kul jul. Jag känner att humöret idag inte är på topp alls. Tur jag får komma ut och träffa Simon om någon timme åtminstone.

Jag har dessutom märkt att det är lätt att bli irriterad på folk när man i princip sitter ihop med dem varenda dag, hela dagarna och vart man än går i huset så är man aldrig ifred.

Och det är så mycket jag vill göra, men som det känns som att jag inte har tid till. När jag väl känner att jag har tid dyker något annat upp, så jag måste skippa det första.

Ojoj, nu var det mycket negativt på en gång. Men ibland får man ha såna här dagar. Det måste man få ha, hur ska man annars orka? Man kan ju inte gömma allt negativt i garderoben och låtsas som att det inte finns liksom, för rätt vad det är så blir garderoben full och svämmar över, och då måste du ta itu med hela garderoben samtidigt istället för att ta ett plagg åt gången från början.
Jag gillar min liknelse!

Nu ska jag gå och packa lite och ladda för en dejt med Mr. Pettersson. Kan bli spännande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback