Lördag 24 september

Igår var jag och mamma till IKEA. Jag shoppade en tvbänk och en Benno DVD-hylla.
Och eftersom jag är så händig som jag är så ville jag visa att jag kunde bygga ihop de själv och ville inte ha hjälp. Tills jag kom till dörrarna, så behövde jag hjälp för att få i de rätt och rakt. Då hoppar pappa in som mitt stöd.

Vad händer?

Han gör fel... Haha, skrattretande. Men det var bara ett litet fel, så det var väldigt lätt fixat, men ändå. Roligt var det.

Idag har jag varit och köpt en garderob på Jysk. Men eftersom jag ska på Ladies Night ikväll så orkar jag nog inte börja bygga ihop den idag utan väntar till i morgon. Men nu är jag snart klar med mina planer för mitt rum.
Det enda jag har kvar är att jag vill måla min byrå vit och tapetsera lådorna i något mönster (no shit, vill jag ha blommigt kanske??? Hehe).

Men det får nog vänta ett tag, för enligt mamma kanske man inte kan måla min byrå, pga materialet. Men vi får väl se, hon har haft fel förut!

Nu ska jag ladda för ikväll och försöka komma på vilka kläder jag ska ha.

Din väntetid väntas vara... 24 minuter

Sitter i telefonkö till Ticnets supprt just nu och segare har jag nog inte varit med om. Tur de spelar helt okej musik åtminstone. Men nu får de ta och svara tycker jag. Enligt mina beräkningar får jag prata med någon om tio minuter.... då har jag väl lagt på för längesen... Mitt tålamod för såna här saker suger.

Sök dina svar enkelt på ticnet.se. Klicka på kundservice.

Och det värsta vore om jag kom fram och fick ett nej till svar. Då har jag väntat en halvtimme i onödan. Då slår jag sönder något!

Ibland blir man positivt överraskad...

Jag och Sebastian hade ju lite (läs: en hel del) problem med ACn på vår semester. Så vi tänkte att vi hör av oss till Apollo nu när vi kommer hem, och ser ifall vi kan få något för det.
Så har vi mejlat en hel del fram och tillbaka och berättat hur det var och massa såna saker. Och idag fick vi besked. Vi får ersättning. Tjihooo!

"Dessvärre" får vi "bara" 600 kronor per person (jag klagar inte för fem öre, för det är stora pengar för lilla mig som bara jobbar extra ibland). Och det berodde på att vi hörde av oss till Apollo så sent. Det var bara en natt mellan att vi hörde av oss till att problemet löste sig. Med andra ord hade vi kunnat få tillbaka kostnaden av halva resan om vi hört av oss när problemet uppstod, vilket var första dagen. Men då vet vi det till nästa gång. Blir det problem så hör vi av oss direkt.

Och se det så här. Att vi hörde av oss var en ren chansning. Så då är 600 per person jäkligt bra, när vi nästan hade räknat med att inte få något alls.

Bra Apollo, vi kommer resa med er fler gånger!

Biljetter bokade till Ladies Night och Betnér

Ja, ni läste rubriken. Jag bokade biljetter till Ladies Night igår och så ska jag och Sebbe gå på Betnér i november, så de biljetterna är ockå bokade och uthämtade. Fattig flicka är jag just nu. Men en lycklig sådan.

Dessutom ska jag slänga ut 500 kronor på ett par jeans också. Jag ogillar att kläder kostar så mycket, men det är de enda jeansen jag nånsin trivts i. De enda jeansen som inte börjar hänga i rumpan efter att man använt de några dagar (vissa har t.o.m. gått ut sig på någon timme....). De här går aldrig ut sig. Så då är det värt 500, även om det svider i plånboken som snart är tom och nästa lön kommer inte förrän om två veckor. Ajaj.

The book of life

Jag ska skriva min bok. Min alldeles egna bok. Om mitt liv. Min "sjukdom". Eller vad man nu ska kalla det...

Jag har börjat mejla med en tjej som också har HC. Det känns väldigt skönt att kunna prata med någon som förstår vad man går igenom. Hon har dessutom FAS och skriver om både HC och FAS på sin blogg.
Cecilias blogg. Ta er en titt vettja!

Nu ska jag ta det lugnt i soffan och njuta av livet. Kanske ta en glass och skriva några meningar på min bok. Den kommer bli kanon!