Tänk om lärare kunde vara lärare...

Just nu sitter jag och svär över min gymnasielärare jag hade i Företagsekonomi. Just nu när jag skulle behövt de där kunskaperna om bokföring och dem delarna, så svär jag över honom. Han som kallade sig lärare. Jag lärde mig ingenting av honom. Mer än att en öl tydligen var väldigt gott efter jobbet när man satt i sin soffa hemma, framför tvn. Men den informationen hade jag kunnat få från annat håll om den hade intresserat mig. Det var inte den informationen jag var ute efter när jag sökte till Handelslinjen.

En lektion med bokföring. Det var allt han hade att erbjuda, för kurstiden rann iväg med hans ölhistorier. Det blev helt enkelt ingen tid över till att läsa bokföring. Och just nu är jag väldigt arg över det. Jag hade behövt dem där kunskaperna nu, så istället för att kunna vidareutveckla kunskaper måste jag bygga dem från grunden. Visst går det bra det också, men det hade varit så mycket lättare om jag hade haft en grund att stå på.

Lärare som inte är lärare borde inte få ha jobbet kvar. Jag struntar i hur bra kompis han blev med alla elever (personligen hatade jag honom, även om jag själv anser att hata är ett starkt ord...). Han var en värdelös lärare. Punkt slut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback