Hej mitt vinterland!

Snö. Massor av snö. Jag känner mig som ett litet barn som bara vill gå ut och slänga mig i de stora högarna på gården! Men istället har jag krupit ner i soffan med min sköna jumpsuit. Himla mys.
 
Jag och mamma har bakat lussebullar idag. Tre sorter. Mamma körde på de två sorters lussebullar som vi brukar göra och jag gjorde några lussekatter. Mumsigt!
 
Efter baket tog vi en varsin spade och gick ut och skottade. Det var då mitt leksug kom fram. När man ser stora högar med snö på säkert 1,5 meter... tänk va härligt att slänga sig i en sån!
Nog om detta. Ett litet tillägg bara: Cissi bjöd in mig till en grupp på fejjan med folk som har eller känner någon som har Hydrocefalus. Alltid roligt att hitta personer som man kan bolla tankar och idéer med. Skojsigt värre!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Mina idéer är inte alltid de bästa, men du passar så bra in i gruppen. ;)
Det är en UNDERBAR känsla att komma i kontakt med andra som har samma sjukdom. När jag var på Neurokir. för första gången, så fick jag kontakt med många fina människor, och man kände sig inte det minsta konstig, för att man hade ont i huvudet och de man pratade med, visste vad det var man pratade om. ;)
Kram! Glad för att vi har fått kontkat! ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback