Kreativiteten flödar

Jag sitter just i detta nu och stickar på en liten julklapp till mormor och morfar. Jag har ju åtminstone två dagar på mig nu. Det borde gå om jag jobbar på lite!
 
För övrigt hade jag och Sebastian lilla julafton idag. Eller ja, jag fick min födelsedagspresent, så för mig var det lilla födelsedagen. Han är bra go min älskade underbara gobit. Inte nog med att det blev ett tillskott i min nallefamilj, det blev även tillskott i filmhyllan och ett presentkort på någon form av massagebehandling hos en massör. Toknöjd, och det var bara födelsedagspresenten. Oj oj oj, jisses :)
Visst är han förresten störtsöt som Bamse :D
 
I morgon (eller ja, senare idag...) åker han norrut. Lite ledsen känner jag mig, men jag tröstar mig själv med att ha hans mysbyxor på mig och kanske att jag är så crazy att jag sover på hans sida av sängen. Vem vet?!
 
Nej, åter till stickningen innan det är dags att sova. Och just ja, jag traskade bort till Lillhagen och partade lite lätt med Fanny och lite annat folk. Faktiskt riktigt trevligt. Och gott med gratis pizza, den tackar jag för!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback