Snart får vi sluta prata

Snart vågar ingen säga någonting alls, för tydligen finns det ju folk som kan hitta rasistiska anknytningar till vartenda ord. Hur fjolligt är det inte? Det står negerbollar i min receptbok, och det har fan inget med mörkhyade människor att göra, de heter bara så. Och Nogger, 88:an... Hallå, det är två glassar. De som förknippar det med något rasistiskt är ju bara rasister själv.
Och nu senast pepparkakan. Ska vi verkligen inte få ha kvar något alls av det svenska samhället för att någon liten skit är så rädd att bli kallad rasist att de själv beter sig som en??!!
 
Jävla galenskap är vad jag kallar det. För mig heter det pepparkaka, jag älskar pepparkakor, har alltid gjort och kommer alltid göra. Detsamma gäller negerbollar och 88:an. Nogger har jag aldrig smakat, men den är det nog inget fel på heller. Punkt slut.
 
Och kalla mig för fan inte för rasist, för det är det sista jag är :)
 
Snart får jag väl en käftsmäll för min svordom "jävlar i havet" också. För hav uppfattas ju ofta som blått, men om det är smutsigt vatten och mörk sand på botten kan det ju uppfattas som lite brunt... Och brunt är ju tydligen lite rasistiskt då. Och att dessutom använda jävlar i samma mening, det kan ju inte vara bra. Eller?
 
Nej för sjutton, lägg ner det där tramset.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback