Efterlyses!!

Jag har tappat bort mitt greklandarmband. Mitt och Sebbes "förlovnings"-armband. Det var ett tag sen det försvann, men nu har jag letat typ överallt, jag har slut på idéer. Det är helt borta.
Jag har letat i byxfickor, under sängen, i väskor, i jackfickor, tröjfickor, bakom min byrå, skrivbordslådor, garderoben o.s.v. Överallt. Jag har ingen aning om vart det kan tagit vägen, och jag blir ledsnare för varje minut som går...

Hur fan kan jag vara så klantig så jag tappar bort just det armbandet??

Nu ska jag tröstäta lite chips och godis och sen leta lite mer... Frågan är var jag ska leta.

Shopping

Skulle jag räkna upp allt jag shoppat sen jag senast bloggade om det skulle ni nog hinna dö av ålderdom innan ni läst klart. Men jag kan berätta om mina reafynd jag gjorde i förrgår.

Dock är jag ju så trist och lat så jag orkar inte lägga upp bilder på det jag köpte.

Men det började med att jag tog en sväng in på H&M, för jag hade presentkort där och kände att något nytt vore skoj.
Så jag ramlade direkt över en stickad poncho med ärmar i massa färger. Den tog jag direkt, utan tvekan. Sen hittade jag även ett linne som passar fint nu när vi ska gå mot varmare tider och en snygg tshirt som blir kanon till sommarens alla fester, mohaha!
Allt till ett så oförskämt lågt pris som 160 kronor. Bara ponchon till ordinarie skulle kostat 299. Gillar jag rea? Japp!!

Sen vandrade jag vidare och såg att Glitter hade 75%, så jag tänkte "varför inte...". Kom ut med två halsband med, hör och häpna, blommor på! Ett lila och ett grönt. Och som om det inte vore nog fick jag med mig ett par blommiga svarta örhängen och hårsnoddar också.

Totalt på hela dagen spenderade jag 109 kronor, eftersom fynden på H&M finansierades med presentkort.

Galet nöjd. Jag totalälskar rea, och det är ännu bättre när man dessutom har presentkort!

Turkiet 2012 - here we come!

Idag har vi (jag, Sebastian, Jesper och Jessica) bokat vår lilla gemensamma kärlekssemester. Turkiet blev resultatet. Alanya närmare bestämt. Hotell Sunny hill. Det ser supermysigt ut och jag längtar oerhört. Jag hoppas dessutom på en bättre svensk sommar det här året. Med andra ord hoppas jag att jag slipper sjukhus denhär sommaren. Inte min grej att ligga för mycket på sjukhus.

Däremot har jag upptäckt att jag måste skaffa mig ett pass. Och växla nya pengar... Någon som vill köpa lite euro? :D

Det ser helt okej ut om ni frågar mig!