Tanken är som den är när den inte blev som den skulle

Jag hade tänkt lägga in lite bilder från helgen här, men jag glömde kameran hemma... Too bad.
Men igår fick jag finbesök av bästaste vännen Jessica. Vi kollade fotboll och lirade Mario Party!
Och så kanske ni sitter där och funderar vad jag gjorde i helgen som va värt att förevigas med lite bilder. Jo, jag var kattvakt till att börja med. Tre små söta hårbollar på endast 2,5 vecka fick äran att ha mig på besök. Och så Sebbe då såklart. Så vi har bott i en garderob onsdag-lördag. Låter kanske inte så kul, men oj så rofyllt!

Sen tog jag årets första dopp i söndags! I härligaste Ålbo invigde jag sommaren med ett dopp. Och sen självtorkade jag i solen. Hur härligt är det inte? Som min kära vän skulle säga; Himla härligt!

Nu sitter jag och dödar tid på Lernia. Min utbildning slutar i morgon, och jag är klar med allt, så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på för bus. Har sökt ett jobb, gjort lite utvärderingar och sånt trevligt.

 

Och ja, i eftermiddag ska jag baka något gott att ta med till utbildningen i morgon och sen ska jag åka till IKEA med svärmor. Måste säga att det känns väldigt härligt att få ett sms med en fråga om man kan följa med som chaufför/sällskap någonstans. Det är liksom vid de tillfällena man kommer ihåg att man faktiskt har körkort. Trots att jag kör bil varje dag till utbildningen så glömmer jag ibland att jag har körkort. Men det är himla skönt!
Oh boy, jag har umgåtts för mycket med Jessica... Det är inte bra när jag börjar använda "himla" bara sådär!
Men jag gillar att umgås med Jesk, så det är det värt! :D

Nu ska jag sluta tjöta och återgå till att rulla tummarna!


Kommentarer
Postat av: jessica

HAHAHA! LOVE IT! Sen är det ju ett himla bra ord ;)

2012-06-12 @ 23:20:23
URL: http://jeskeeen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback