Ni är där för att hjälpa, inte stjälpa

Arbetsförmedlingen har gjort det igen - nekat någon jobb.
Jag har sökt lärlingsplats hos ett företag, fick komma på intervju och allt verkade jättebra. De ringde en vecka senare och hade några frågor, men var intresserade av mig och ville att jag skulle börja nu, bara svaren på deras frågor såg bra ut.
Så jag mejlade min handläggare och la fram deras frågor. Och svaret jag fick var: Du går klart din utbildning som du går nu till 13 juni . Den tycker jag inte du ska bryta alls...

Så jag meddelade företaget detta och i och med att de behövde mig direkt, och inte hade tid att vänta, så skulle de gå vidare med någon annan...

Tack så väldigt mycket ams... Ni förgyllde min dag!

Kommentarer
Postat av: Malin

Men är det ett skämt? Hur kan dom ens göra så...

jag var och pratade med min handläggare här i veckan, och hon sa att även om man hoppar på en utbildning så går jobb och praktik ALLTID före. ALLTID. tillochmed om man skulle bli inringd på bara en enda jobbdag, så skulle man ta den istället för utbildningen.Så jävulskt dåligt av dom!

2012-05-31 @ 22:59:03
URL: http://malintaflin.blogg.se/
Postat av: Fanny

Skulle bli en klockren insändare i GD :D

2012-06-01 @ 09:54:03
Postat av: Cissi

Men??? vad håller de på med??

Jag blir knäpp på de som jobbar på såna ställen, som AF, Försäkringskassan osv. Dom vill att folk ska gå ut och jobba samtidigt som de nekar folk som söker ett jobb, att börja... =/KRAM!!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback