Pyssel-Emma

Nu är det endast en vecka kvar tills jag och Olivia alltså åker till Oslo. Jag har hört att det ska vara kallt där, eftersom de har samma klimat som vi, i kalla Sverige. Och jag är ingen mössmänniska. Det klingar illa. Fast egentligen stämmer det inte. Jag gillar mössor. Problemet är bara att jag gillar hästsvansar och högt satta knutar ännu mer, och då är mössa inte praktiskt.
Nu kan man ju fråga sig varför jag då är så oerhört korkad att jag förälskar mig i uppsatt hår när det är 15 minusgrader ute. Ja, det kan jag tyvärr inte svara på. Men jag har en lösning. Nämligen pannband. Och eftersom jag har en tendens att inte gilla köpta pannband och eftersom jag är som jag är, så ska jag såklart tillverka ett eget pannband. Så det håller jag på med nu. Stickar och har mig. Funderar på en svartvit virkad blomma på sidan också, det vore ju himlarns sött.
 
Utöver mitt lilla pannband, så håller jag även på att skapa mig ett hållningsband. Detta för att min hållning är väldigt dålig, trots mycket träning. Kalasbra!
Jag började med den igår och än så länge går det bra. Hur svårt kan det vara liksom. Inte alls om ni frågar mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback