The one and only

Nu är det officiellt. Jag är numera den enda i familjen utan pettelefon. Mamma, som var min trogna vän så länge, övergav mig igår. Pappa fick henne att gå över till the dark side så att säga. Så idag landade hennes nya lilla fon i brevlådan. Bittert.
Jag själv tuffar på med min lilla knappträdkramartelefon. Den är väldigt bra, jag ska inte påstå något annat, den är kung. Men lite tråkig är den när jag tänker efter. Jag vill ju kunna spela wordfeud, gå in på facebook vart jag än befinner mig och allt sånt där som en smartphone klarar, som inte min gör.
 
Men det kommer en tid för mig också. I sommar när jag förhoppningsvis har ett jobb och har kommit hem från Norge med massa stålar, då ska jag också ge upp för trycket.
Men tills dess ska jag njuta av batteritiden på min nuvarande telefon. Det är väldigt bekvämt att bara behöva ladda den max två gånger i veckan.
 
Nej för sjutton, tills den dag jag skaffar en smartphone ska den vara tillräckligt smart för att kunna hålla sig levande MINST två dygn. Så svårt kan det ju inte vara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback